LAHJAKORTIT

Kalle´s Inn lasitalojen lahjakortti

500,00 € / kpl

Katso lisätiedot

Täydellinen lahja jollekin josta pidät!
Kokemus vertaansa vailla, nuku lasitalossa tähtien ja revontulten alla! Tarjoamme sinulle eturivin paikan Unescon Merenkurkun maailmanperintöalueen ihailuun. Nauti merestä, taivaasta ja ainutlaatuisesta maisemasta mukavasti sängyllä lepäillen. Lupaamme, että oleskelusi lasitalossa on unohtumaton elämys, säästä ja vuodenajasta riippumatta!
Lahjakortti on voimassa 1 vuosi ostohetkestä ja sisältää yöpyminen Kalle's Inn:in lasitalossa, sauna ja aaminainen 2:lle. Lahjakortti postitetaan annettuun osoitteeseen. Varaa sähköpostise info@kallesinn.com tai soittamalla 010 231 1300. Saatavuus varaustilanteesta riippuen.
Video: The Kalle´s Inn

500,00 € (1 kpl)
Määrä kpl

Floating Sauna lahjakortti/Talvi

240,00 € / kpl

Katso lisätiedot

Floating sauna on 6 x 10 m saunalautta joka sijaitsee Vaasan Hietasaaressa.
Tutkimukset ovat osoittaneet, että talviuinti on terveydelle hyväksi. Kaksi monesta terveysvaikutuksesta ovat virkeystilan ja mielen kohentuminen. Jos neljä asteinen uimavesi ei houkuta, voi kuitenkin nauttia hyvistä löylyistä saunassamme tai omasta ruuasta ja juomasta lautan lämmitetyssä olohuoneessa.
Saunalautta sijaitsee talvella Vaasan Hietasaaressa, laituriin kiinnitettynä. Sauna vuokrataan kolmeksi tunniksi kerrallaan ja maksimi 12 henkilöä voi olla lautalla kerrallaan, siinä on 6-8 hengen sauna ja olohuone, jossa voit kokoustaa, syödä päivällistä tai vain hengailla.
Lahjakortti on voimassa 1 vuoden ostopäivästä. Lahjakortti postitetaan anettuun postiosoitteeseen. Varaukset saunaelämykselle vähintään kaksi päivää ennen haluttua ajankohtaa sähköpostilla info@rentitwasa.fi
Talvikausi: 1.12.2019-1.4.2020

240,00 € (1 kpl)
Määrä kpl

Floating sauna lahjakortti/Kesä

420,00 € / kpl

Katso lisätiedot

Floating sauna on 6 x 10 m saunalautta joka sijaitsee Vaasan sisäsatamassa.
Risteile Vaasan kauniissa saaristossa samalla kun nautit lämpimästä ja rentouttavasta saunakylvystä.
Kapteeni varmistaa että sinulla on mukava ja turvallinen risteily, rentoudu ja nauti.
Lautalla voi olla enintään 12 henkilöä, siinä on 6-8 hengen sauna ja olohuone, jossa voit kokoustaa, syödä päivällistä tai vain hengailla.
Lahjakortti on voimassa 1 vuoden ostopäivästä. Lahjakortti postitetaan anettuun postiosoitteeseen. Varaukset saunaristeilylle vähintään kaksi päivää ennen haluttua ajankohtaa sähköpostillainfo@rentitwasa.fi
Risteilykausi: 1.4-31.10.2019

420,00 € (1 kpl)
Määrä kpl